Direct naar hoofdinhoud

stats.fm Plus FAQ

Is stats.fm Plus hetzelfde als Spotify Premium?

Nee, stats.fm Plus zal alleen bepaalde functies binnen de stats.fm-app ontgrendelen en is niet verbonden met je Spotify Premium of je Spotify-account.

Is stats.fm Plus een abonnement?

Nee. stats.fm Plus is een eenmalige aankoop.

Ik heb stats.fm Plus gekocht en wil meer geavanceerde functies. Wat moet ik doen?

Volg deze gids om je luistergeschiedenis te importeren.

Ik heb Plus gekocht, maar er zijn geen wijzigingen in de app zichtbaar

notitie

We hebben deze veelgestelde vraag verplaatst naar zijn eigen pagina. Klik hier.

Kan ik mijn aankoop van Plus naar een ander account overzetten?

notitie

We hebben deze FAQ vermelding verplaatst naar zijn eigen pagina. Klik hier.

Kan ik stats.fm Plus aan een vriend cadeau geven?

Ja! Je kan stats.fm Plus-geschenken kopen voor je vrienden of jezelf via https://stats.fm/gift. De beschikbare aankoopmogelijkheden kunnen variëren afhankelijk van het land.

Om een Stats.fm Plus-geschenk in te wisselen, klik hier.