Direct naar hoofdinhoud

Ik heb Plus gekocht, maar er zijn geen wijzigingen in de app zichtbaar

iOS

De App Store heeft een probleem waarbij het een paar dagen kan duren voordat je aankoop is geverifieerd. Je kunt proberen om elke dag op Aankopen herstellen te klikken.

Na een week is Plus nog steeds niet actief

Helaas kan ik de status van je aankoop niet controleren. Je kunt twee dingen doen:

• Probeer het opnieuw aan te schaffen. stats.fm Plus is a so-called "non-consumable" in app purchase, which means you can only buy it once (and only get charged once). Als je aankoop doorgaat, moet de vorige aankoop mislukt zijn. Als je aankoop mislukt en er staat dat je het item al bezit en het gratis krijgt, is de vorige aankoop wél geslaagd.
  • Neem contact op met Apple's ondersteuning voor de App Store om de status van je aankoop te bekijken op (getsupport.apple.com).

Android

Als je Plus na aankoop niet actief is, kan dit twee dingen betekenen:

• Je betaling is nog in behandeling (dit gebeurt vaak bij betalen met creditcard)
  • De aankoop is mislukt

Je kunt twee dingen doen om dit te controleren:

• Probeer het opnieuw aan te schaffen. stats.fm Plus is a so-called "non-consumable" in app purchase, which means you can only buy it once (and only get charged once). Als je aankoop doorgaat, moet de vorige aankoop mislukt zijn. Als je aankoop mislukt en er staat dat je het item al bezit en het gratis krijgt, is de vorige aankoop wél geslaagd.
  • Wacht minstens een dag en klik op Aankopen herstellen. Als dit niet werkt, kun je me een e-mail sturen met deze details, zodat ik de status van je bestelling kan controleren:
    • De Google order-ID. Deze kun je vinden in de e-mail met je betaalbewijs. Hij begint met GPA.
    • Het e-mailadres voor je Google Play-account
    • A link to your stats.fm or Spotify profile